BH advies

Direct na een borstsparende operatie, mastectomie, borstreconstructie of bestraling kun je je eerdere bh's vaak nog niet dragen. De bandjes of beugels kunnen op pijnlijke plekken drukken of je hebt minder of juist meer ondersteuning nodig dan hiervoor. Wij hebben de oplossing die je zoekt.
Van stevige compressie bh's tot zachte BH's. Al vanaf € 24,95!
Direct naar de collectie postoperatieve bh's.
Mooihoofd verkoopt o.a. de merken Carefix, ABC en Amoena.

Wees zacht voor jezelf

Gebruik de eerste 8-12 weken na de ingreep een bh die hier rekening mee houdt en je helpt op weg naar herstel.

De bh's uit ons assortiment kunnen direct gedragen worden na de operatie of bestraling en de eerste maanden erna.
Het is handig om 2 bh's aan te schaffen; wondvocht maakt vlekken in je bh en in het begin draag je je bh soms dag en nacht. Een extra bh om te wisselen en te wassen is dan geen overbodige luxe.
In het linkermenu vind je -per ingreep- waar je op moet letten en welke bh je het best kiest.

Een periode waarin comfort en de juiste ondersteuning niet alleen belangrijk is voor hoe je je voelt, maar de bh die je in deze periode draagt heeft óók invloed op het eindresultaat van de ingreep. 

Deze informatie is ook te lezen in onze Mooihoofd Mammacare brochure. Vraag er naar in het ziekenhuis!

Tips:

  • Vanwege hygiëne, niet passen direct op de huid, zeker niet na de operatie of bij wonden, een retour wordt niet geaccepteerd wanneer we bij het controleren merken dat er vlekken in zitten (controle met UV licht)
  • Lingerie en ondergoed altijd wassen voor gebruik, Dan weet je dat je BH schoon is voor gebruik zoals je dit waarschijnlijk met al je nieuw lingerie / kleding doet.
  • Bestel je BH op tijd voor de operatie zodat je tijd genoeg hebt om te passen en eventueel te ruilen.
  • Heb je niet zoveel tijd, bestel dan 2 maten als je twijfelt of de maat die je hebt ook bij de BH de juiste maat. De Anna, Mary, Radiotherapie, Bella en Bonnie vallen wat kleiner.
  • Als je 2 maten hebt besteld om te passen, pas dan eerst de grootste, omdat de Anna, Mary, Radiotherapie, Bella en Bonnie wat kleiner vallen is de kans het grootst dat die grootste maat past. Je hoeft de kleine maat dan niet te openen en kan je veilig retourneren. Hou rekening met de hierboven genoemde punten over hygiene.

Heb je vragen?

Op werkdagen zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar van 09.00 - 17.00 uur. Mail naar klantenservice@mooihoofd.nl