Lookhatme

Lookhatme

Mooihoofd is de partner voor Lookhatme voor de (online) verkoop in Nederland en België. Lookhatme is vooruitstrevend in het ontwerpen van nieuwe modellen en het inovatief gebruiken van materialen. Hierdoor ontstaat telkens weer een mutsje of pet die comfortabel draagt, uniek is en van goede kwaltiteitsmaterialen wordt gemaakt.

Er wordt gelet op de herkomst van de materialen en de productie vindt plaats in België. Hierdoor is de 'carbon footprint' laag en controleerbaar. Verantwoord ontwerpen en produceren draagt bij aan een beter milieu voor iedereen.

De Lookhatme hoofdbedekkingen vind je bij de Comfort mutsjes, Slaapmutsjes en de Hoofddoekjes.

Lijst Weergave: Rooster
Sorteren op:
Aantal weergegeven:

LookHatMe is een duurzame en eerlijke onderneming. De basisgrondstoffen (Comfort Katoen en Thermo°CoolTM) worden geweven en geverfd in het noorden van Frankrijk en de confectie wordt uitbesteed aan een beschutte werkplaats in België die vertrouwd is met de LookHatMe-collectie. LookHatMe waakt erover om enkel te gebruik te maken van kwalititatief goede materialen die op een eerlijke en schone manier zijn behandeld. Resultaat: een faire, kwaliteitsvolle en natuurlijk sprankelende collectie!