Laatste Blogs

10 tips voor je nagels tijdens chemo

10 tips voor je nagels tijdens chemo

Ook wel eens gehoord van ' je handen zijn je visitekaartje'? Dan is het goed om te weten dat bepaalde chemotherapie niet zo lief is voor je nagels. In dit blog willen we stilstaan bij 10 tips om je nagels zo goed mogelijk te houden tijdens chemo. 

Grote impact uiterlijke veranderingen bij kanker

Grote impact uiterlijke veranderingen bij kanker

We weten het als geen ander, kanker kan een grote impact hebben op je uiterlijk. Een webshop als Mooihoofd was anders ook niet nodig geweest om je bij te staan met mutsen en andere producten die jij tijdens kanker kunt gebruiken. We kregen een stuk hierover aangereikt door de online uitgave op "Mijngezondheidsgids.nl", geschreven door Yara Hooglugt. Wij mogen dit stuk met je delen om je te informeren. Je kunt het stuk ook direct op hun pagina lezen

Haarverlies? Houd je hoofd koel in de zomer

Haarverlies? Houd je hoofd koel in de zomer

Je hoofd bedekken in de zomer vraagt andere maatregelen dan in de koude winter. Hoe houd jij het hoofd koel en mooi als de temperatuur stijgt? Hier vind je alvast onze tips, maar stuur vooral jouw ideeën of ervaringen, zodat we die kunnen delen!

 Borstkanker en erfelijkheid

Borstkanker en erfelijkheid

In dit blog wil ik je wat meer informatie geven over de borstkankergenen die er bekend zijn en over erfelijkheid. Er is veel informatie maar ik wil als voormalig huisarts je kort uitleggen in begrijpelijke taal waar het om gaat. 

Kanker in vakantietijd

Kanker in vakantietijd

Zomer en zomervakantie; een tijd voor velen van genieten en ontspannen. Even weg van alle beslommeringen, werkzaamheden en drukte. Genieten van een dagje aan het strand of een wandeling in de bergen. Het lijkt zo vanzelfsprekend. De mensen in je eigen omgeving gaan er ook in op.

Toch is dat als je kanker hebt wel anders. Zelfs al voel je je goed genoeg om met vakantie te gaan, je krijgt geen vrij van je ziekte en zorgen. Anne Marie van Veen (van NFK Nederlandse Federatie van Kankerpatiënten) schrijft hier een kort stukje over in de online uitgave "Mijn Gezondheidsgids" dat we graag met je willen delen.

Producten 1 t/m 6 van 25 (5 pagina's)