Over ons

Onze Missie.

Met een zorgeloze en snelle service artikelen leveren waarmee je haarverlies, maar ook andere gevolgen van borstkanker, met zelfvertrouwen kunt trotseren.

Met dit doel voor ogen maken wij trendy en handige producten, die de gevolgen van chemotherapie, borstoperatie of bestraling verlichten.
Wij noemen dat Feel-Better favourites.

Mooihoofd is in 2006 ontstaan omdat de beperkte keuze tussen een pruik of een paar onflatteuze mutsjes schreeuwde om verbetering.
Sindsdien stellen we een collectie hoofdbedekkingen samen waarmee je je vrouw voelt in plaats van patiënt.
Met die gedrevenheid als motor gaan we steeds een stap verder om niet alleen je hoofd, maar ook je lijf mooi te houden. Daarom vinden we deskundig advies net zo belangrijk als onze collectie. Naast uitgebreide informatie over haarverlies, chemo en bh's, houden we je up to date met blogs over recente nieuwsfeiten, modetrends en voedingssuggesties.
In een moeilijke periode doen wij ons best om je leven iets prettiger te maken.

 

Mooihoofd, vóór vrouwen dóór vrouwen

Met een kleine team van betrokken vrouwen verzorgen wij alles wat er nodig is om je van dienst te kunnen zijn. Van ontwerp, styling, productie, inkoop, fotografie tot verzending en klantenservice. Maar vooruit, we geven toe dat voor webbouw en promotie waar nodig de hulp van een 'vrije man' wordt ingehuurd ;-)

Klantenservice

Heb je vragen, kun je hulp of advies gebruiken? Dit zijn de vrouwen die je tijdens kantooruren verder helpen.

Alle mailtjes, telefoontjes en contactformullieren komen terecht bij Rachella, Joke, Els, Jansje en Lilian.


 

 

 

 

 

 

 

Verpakken & Verzending

Nicky en haar collega's zorgen ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk naar je toe komt. Daar komt meer bij kijken dan je denkt; zij regelen alles van de binnenkomst van de artikelen, tot de juiste opslag, verpakking en verzendwijze.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geschiedenis van Mooihoofd


Joyce startte in 2006 met Mooihoofd nadat ze in haar directe omgeving werd geconfronteerd met borstkanker en alle gevolgen daarvan. Vóór die tijd was ze jarenlang inkoper bij o.a. de Bijenkorf, V&D en Prénatal.

Na ruim 11 jaar actief met Mooihoofd bezig te zijn geweest was het voor Joyce tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. 
 

 

Ontwerp, inkoop en management

Sinds juli 2017 is er een nieuwe eigenaar voor Mooihoofd: Feel-Better Favourites. De mensen achter Feel-Better Favourites zijn Cathalijne, die na 10 jaar als huisarts gewerkt te hebben een nieuwe uitdaging is aangegaan samen met Sander haar man. Zij zijn niet alleen bezig met het bedenken en vorm geven van de eigen collectie, maar ook de rest van het assortiment wordt door hen beheerd. Ze zijn eindverantwoordelijk voor het commercieel-, algemeen- en financieel management. Daarnaast zijn ze het aanspreekpunt voor de verkooppunten zoals haarwerk specialisten waar Mooihoofd mee samenwerkt.

Wil je meer over ons weten of ook onze producten in je assortiment opnemen, neem dan contact met ons.