Mooie Lingerie

Mooie Lingerie

Na een borstoperatie (mastectomie, reconstructie of correctie) is het niet altijd makkelijk om een mooie BH te vinden die een goede pasvorm heeft rond de borst of de prothese(n). Ook een sexy model is vaak moeilijk te vinden. Wil je toch eens wat anders dan een sport BH, kijk dan eens bij deze lingerie. Bij veel BH's is het zo dat als je bukt, het gewicht van de prothese de BH naar beneden trekt en je inkijk hebt. Om dit te voorkomen zijn de BH's Lucy en Lauren (met voorgevormde cups) op een andere manier afgewerkt. Door een slimme aanpassing blijven de cups hun vorm houden, ook als je bukt. Voorlopig is deze lijn nog beperkt tot enkele maten (S, M en L).

Je voelt je veiliger maar door het ontwerp ook nog eens vrouwlijker. Aantrekkelijke en modieuze lingerie, voor jou!

Lijst Weergave: Rooster
Sorteren op:
Aantal weergegeven:

HOE VIND IK MIJN PERFECTE MAAT

De juiste BH vinden na borskanker is een grote uitdaging, dat weten wij allemaal. Blijdschap bij genezing en frustratie bij het zoeken van een BH met de juiste fit en looks voor je nieuwe lijf. Sommige van ons kunnen hun fit en model niet meer vinden en kiezen er voor om geen BH meer te dragen. En andere dragen het liefst alleen nog maar een sport BH’s. En dat hoeft niet perse nodig te zijn, dames.

MAATVOERING
Na een operatie verandert niet alleen het borstvolume. Dit geldt ook voor het gebied rond de oksel, rug en eigenlijk verandert het gehele volume van je bovenlichaam.
Wij hebben de vorm van de borst-band aangepast en een speciale cup ontwikkeld die een mooie ronde borstvorm geeft en daarbij pefect aansluit zonder dat het decolleté wordt opgehoogd. Hierdoor hebben wij een groot bereik binnen onze maten.

MAATTABEL

Size 1 komt overeen met: 70C, 75B, 80A
Size 2 komt overeen met: 75C , 80B, 85A
Size 3 komt overeen met: 80C , 85B, 90A